ĐAKUZI VREMEPLOV 2 (2015)

Glumci: Rob Corddry, Craig Robinson, Clark Duke, Adam Scott, Chevy Chase

Režija: Steve Pink

Scenario: Josh Heald

Žanr: Komedija/ Naučna Fantastika

Trajanje: 1h 33min

Rejting: R

  

       Radnja filma je smještena pet godina nakon prvog dijela. Lou Dorchen (Rob Corddry) postaje multi-milijarder a Nick Webber (Craig Robinson) popularni pjevač. Kada se Lou nađe u nevolji, Nick i Jacob (Clark Duke) mu priskaču u pomoć. Pokreću đakuzi sa kojim putuju kroz vrijeme, ali umjesto u prošlost odlaze u budućnost. Film je nastavak Đakuzi Vremeplova.

       Već na samom početku filma, postaje jasno da ekipa neće ponoviti uspjeh originala. Vidan je pad kvaliteta scenarija, i Đakuzi Vremeplov 2 se čini izgubljenim u vremenu i prostoru. Opet se objašnjava koncept putovanja kroz vrijeme, i to dosta nespretno. Kviz Choozy-Doozey nikako ne pomaže filmu. Đakuzi Vremeplov 2 povlači za sobom više pitanja nego što nudi odgovora. Komedije 80-ih godina, Povratak U Budućnost i Ponovo Iznova, su sličnu ideju daleko bolje obradili.

       Gluma je loša. Rob Corddry je solidan kao ekscentrični Lou, dok Clark Duke i Craig Robinson bezuspješno pokušavaju da prodaju loše fazone. Adam Scott nikako ne može da zamijeni Johna Cusacka, dok je Chave Chase nažalost premalo na filmu. Ljubitelje UFC-a će obradovati cameo Brucea Buffnera.

       Đakuzi Vremeplov 2 je nepotreban nastavak.

 


Preporuka sličnih filmova:

Datum recenzije: 23.07.2016
Poster filma: By Source, Fair use, https://en.wikipedia.org/w/index.php?curid=44670213